We nemen je mee met geuren van vers gebrande koffie, thee direct van de theeplantages en smoothies boordevol biologische groenten/fruit. Daarnaast bieden wij verschillende belevenissen aan.” – team Bodywellness

Twee zussen op een missie

Ontdek Food for Skin – Food for Skin is eind 2020 opgericht door twee zussen, Cathy en Angela: twee zussen op een missie om de beauty industrie weer een beetje mooier te maken.

Na een mislukte persoonlijke zoektocht naar kwalitatieve, eerlijke en 100% natuurlijke huidverzorging namen ze het heft in eigen handen om te bewijzen dat het wél kan: effectieve producten die de aarde zo min mogelijk belasten. Ze gebruiken de meest krachtige en voedende ingrediënten uit de natuur: groenten, planten en pitten. 

Natuurlijke producten uit Griekenland

Ontdek Fisika – Geïnspireerd door de recepten van hun grootmoeder voor het maken van zeep en cosmetica, lanceerden ze hun duurzame bedrijf in 2010, in een klein dorpje op het eiland Chania op Kreta. Zo ontstond FISIKA -wat staat voor het Griekse Φυσικά, wat zich vertaalt naar ‘op een natuurlijke manier’.

Ze gebruiken alleen de puurste, meest krachtige ingrediënten van voedingskwaliteit, die ze zowel in hun eigen biologische tuin verbouwen of met de hand selecteren en op verantwoorde wijze betrekken van lokale boeren.

Etherische olie

Familiebedrijf in essentiële oliën

De Groene Linde is een familiebedrijf in Heiloo, Noord-Holland dat zich heeft toegelegd op het vervaardigen van helende geurfrequenties door middel van essentiële oliën. De Groene Linde maakt unieke mengsels van natuurzuivere etherische oliën rondom verschillende levensthema’s. Vooral de energetische toepassingen van het natuurproduct etherische olie staan daarbij voorop.

De Aloë Vera kweker van Europa

Dr. Green – Dr. Green is het enige bedrijf in Europa dat zich volledig gespecialiseerd heeft in het kweken van Aloë Vera en hoe deze oerplant kan worden gebruikt voor huid- en haarverzorging.

Aloë Vera gel staat bekend om de ‘geneeskrachtige’ werking ervan. De gel zit in het blad van de Aloë Vera plant en wordt veel gebruikt als huid- en haarverzorging. De gel lijkt op een soort sap en heeft een verzorgende werking op huidklachten- en aandoeningen en draagt bij aan een sneller herstel en betere verzorging. Aloë Vera gel of Aloë Vera sap werkt goed bij preventieve huidverzorging. Je kunt het dus ook gebruiken als dag- en nachtcrème

Bijzondere cadeaus

Ontdek onze cadeaus – Op de verschillende locaties van ‘s Heeren Loo worden tijdens de dagbesteding voor mensen met een (verstandelijke) beperking mooie handgemaakte producten gemaakt. Deze producten worden met liefde en veel creativiteit gemaakt.

Bodywellness mag deze mooie en unieke handgemaakte cadeauartikelen verkopen.

Thee ceremonie

Beleef een thee ceremonie – Een thee ceremonie is een beleving die je moet ervaren. Het is een versmelting van thee, theeservies en cultuur tijdens een theeproeverij (Ping Cha) of een theeceremonie (Gong Fu Cha) om alleen of met vrienden van de thee te genieten.

Tijdens de Ping Cha leer je over de Chinese theecultuur en hoe je deze thee het beste kunt zetten. Samen met je theegids kies je een thee die je graag drinkt.

Tijdens de Gong Fu Cha-ceremonie zal een Tea Master je een diepe duik geven in de Chinese theecultuur en je onderdompelen in de ontspannen sfeer van thee en alles eromheen.

Ingang Koffiebranderij

Biologische koffie van Kaan uit Tuitjenhorn

Bij Bodywellness is het ook mogelijk om een lekker kopje koffie of Cappuccino te drinken.

Bodywellness heeft gekozen voor de authentieke koffie uit Ethiopië, gebrand in Tuitjenhorn. Vanuit de havens van Rotterdam, Hamburg en Antwerpen worden de koffiebalen rechtstreeks naar de branderij in Tuitjenhorn gebracht. Met uiterste zorg wordt daar de koffieboon gebrand, gemelangeerd en verpakt. De familie Kaan heeft ruim 35 jaar ervaring in koffie en is gedreven door het geloof dat koffiekwaliteit zorgt voor een eerlijke en bestendige koffie keten van koffie boer tot consument.

Koffie, na water het meest gedronken drankje…

Beauty behandelingen

Hier komen binnenkort onze beauty behandelingen te staan.

Aloe Verablad met gel die eruit wordt gehaald

Workshops

Bij Bodywellness gaan we diverse workshops aanbieden.

Houd ook onze social media’s in de gaten voor de laatste updates

Winkelwagen